З любов'ю до Путіна: український танцівник Полунін перейшов у громадянство Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

З любов'ю до Путіна: український танцівник Полунін перейшов у громадянство Росії

З любов'ю до Путіна: український танцівник Полунін перейшов у громадянство Росії
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий танцівник українського походження Сергій Полунін отримав громадянство Російської Федерації. Він опублікував світлину нового паспорта в своєму Instagram і вкотре заявив, що підтримує політику президента Росії Володимира Путіна, передає ONLINE.UA.

Відомо, що паспорт йому видали в Москві ще 29 жовтня.

"Росія для мене завжди була і є добром. Я дуже щасливий стати громадянином Росії і прийняти позицію проти злих і безсовісних людей, які створюють революції і війни в Україні, Грузії та інших країнах... Правда за Росією", – написав танцюрист.

За словами Полуніна, "добро і любов повинні бути такими ж агресивними і цілеспрямованими проти зла, яке вбиває людей і руйнує країни".

"Моя підтримка Володимиру Путіну, який не продав свою країну і підтримує свій народ. Не можу уявити, наскільки важко він працював і наскільки складно йому було... Ви – інший, ніж багато лідерів. Правда за вами", – додав він.

Сергій Полунін народився 20 листопада 1989 року в Херсоні. У 13 років переїхав до Лондона, де навчався у Школі Королівського балету. З 2007-го до 2012 року Полунін був запрошеним прем'єром Королівського балету в Лондоні і мав великий успіх. Останні 6 років він також виступав у російських театрах.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  в свій день народження, Полунін опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото Путіна, якому адресував всі свої привітання і добрі побажання. Пізніше артист намагався відхреститися від цього приголомшливого визнання в любові президенту Росії, заявивши, що нічого не знає про нього. При цьому Полунін однозначно не підтвердив, що публікація не його або що його аккаунт зламали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?