З нами так розмовляти не можна: Росію розізлила нова резолюція ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

З нами так розмовляти не можна: Росію розізлила нова резолюція ПАРЄ

З нами так розмовляти не можна: Росію розізлила нова резолюція ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой прокоментував резолюцію Парламентської асамблеї Ради Європи, яку він назвав черговою спробою говорити з Росією мовою ультиматумів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Прийнята ПАРЄ резолюція містить заклик до російської делегації повернутися в Страсбург. Однак документ не містить жодних гарантій того, що Росія, повернувшись в ПАРЄ, поверне собі і всі свої законні права, включаючи право голосу, що вони не будуть в черговий раз поставлені під сумнів істеричною меншістю на чолі з Україною і Великою Британією", - сказав Толстой.

Російський чиновник додав, що єдине, що можна із задоволенням відзначити, це "готовність до діалогу з Росією для пошуку шляхів виходу з кризи, що склалася".

"Однак прийнятою резолюцією європейські колеги фактично висувають нам ультиматум: "поверніться, заплатіть гроші, інакше ми вас виключимо... Дивно, що за весь цей час у ПАРЄ так і не засвоїли просту істину: з Росією не можна розмовляти мовою ультиматумів", - каже Толстой.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ПАРЄ ухвалила резолюцію "Про виклики перед Парламентською асамблеєю Ради Європи", яка початково мала на меті зняття санкційного тиску з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?