З ним завжди важко - опонент Ломаченка оцінив стиль українського чемпіона
Категорія
Спорт
Дата публікації

З ним завжди важко - опонент Ломаченка оцінив стиль українського чемпіона

З ним завжди важко - опонент Ломаченка оцінив  стиль українського чемпіона
Джерело:  online.ua

У 2018 році український чемпіон Василь Ломаченко вийшов на ринг проти венесуельця Хорхе Лінареса. Нещодавно той поділився своїми враженнями щодо стилю колишнього опонента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EsNews.

За словами іноземного боксера, стиль Ломаченка складно описати однозначно.

"У Ломаченка вкрай складний стиль. Так, він не володіє важким ударом, однак з ним завжди важко боксувати. Вій швидкий та розумний. В один момент Ломаченко тут, а через кілька секунд — вже там", - пояснив Лінарес.

Він наголосив, українцю не сподобався його удар з правої руки, оскільки той дуже потужний.

"Але щоб там не було, Василь зміг піднятися після нокдауну. Ломаченко — видатний спортсмен, я дуже хочу провести з ним реванш. Цей двобій обов'язково відбудеться", - додав венесуельський боксер.

Слід нагадати, Ломаченко зустрівся на рингу з Лінаресом у травні 2018 року. Український боксер отримав гучну перемогу завдяки технічному нокауту. За підсумками бою венесуелець втратив чемпіонський пояс WBA та передав його опоненту.

Раніше Ліарес оголосив про готовність знову здобути собі чемпіонство у легкому дивізіоні.

Нагадаємо, тривалий час професійний бокс був під карантином через поширення COVID-19 - не проводилися жодні масові заходи, зокрема й бої.

Дуель Василя Ломаченка й американця Теофімо Лопеса, яку планували на 31 травня 2020 року, зірвалася через пандемію. Наразі промоутери домовилися організувати бій 19 вересня.

Як повідомляв ONINE.UA, у Сполучених Штатах провели бій між боксерами Корі Чемпіоном та Пітером Кортесом. Ця подія відзначила вкрай рідкою спортивною ситуацією.

Боксери якимось чином влаштували один одному нокдаун, це сталося буквально одночасно.Вони вдарили один одного по обличчю дзеркально, що призвело до одночасного падіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?