З офіційного сайту президента зник указ про призначення заступника голови АП
Категорія
Політика
Дата публікації

З офіційного сайту президента зник указ про призначення заступника голови АП

З офіційного сайту президента зник указ про призначення заступника голови АП
Джерело:  online.ua

Вчора на офіційному сайті президента України з'явився указ №309/2019 про призначення Олени Зеркаль заступником голови Адміністрації президента. Однак через кілька годин цей указ був видалений з сайту, передає ONLINE.UA.

У понеділок, 20 травня, екс-міністр закордонних справ Олена Зеркаль разом з президентом Зеленським проводила зустрічі з міжнародними делегаціями, що прибули на інавгурацію. Її призначення заступником голови адміністрації президента було очікуваним - планувалося, що вона буде курирувати зовнішньополітичний напрям. Після появи указу президента Олену Зеркаль встиг привітати з призначенням в своєму твіттері держсекретар міністерства закордонних справ України Андрій Заяць. Але потім указ зник з сайту президента. Ряд видань повідомили, що Олена Зеркаль відмовилася від посади. Нібито, вона погоджувалася бути тільки радником з питань міжнародних судових процесів, пов'язаних з агресією РФ.
Сама Олена Зеркаль поки не прокоментувала дану ситуацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора президент Зеленський призначив Андрія Богдана головою своєї адміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?