З початку року на Донбасі загинули 42 військовослужбовці РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

З початку року на Донбасі загинули 42 військовослужбовці РФ

З початку року на Донбасі загинули 42 військовослужбовці РФ
Джерело:  Укрінформ

З початку 2016 року бойові втрати військовослужбовців РФ зі складу 1 і 2 армійських корпусів російсько-окупаційних військ склали 42 людини, які загинули на окупованій території Донецької і Луганської областей, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.
Скібіцький зазначив, що втрати російських військових підтверджені документально і є ще одним доказом участі регулярних сил РФ в бойових діях на Донбасі, незважаючи на те, що керівництво країни це заперечує і намагається приховати реальні факти загибелі своїх військовослужбовців на сході України.
Згідно з даними розвідки, в період з січня по вересень 2015 року на окупованих територіях Донбасу загинули 627 чоловік особового складу 1 і 2 армійських корпусів окупаційних військ, ще 2155 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Скібіцький підкреслив, що це тільки задокументовані випадки, насправді кількість загиблих окупантів може бути значно вище.
Раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики здійснили рекордну кількість обстрілів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?