З прийдешнім роком Щура: директор Одеського зоопарку насмішив яскравим привітанням
Категорія
Україна
Дата публікації

З прийдешнім роком Щура: директор Одеського зоопарку насмішив яскравим привітанням

З прийдешнім роком Щура: директор Одеського зоопарку насмішив яскравим привітанням
Джерело:  online.ua

Вже шостий рік поспіль директор Одеського зоопарку записує яскраві відеопривітання з Новим роком. Цього року Ігор Бєляков не відступив від традиції і записав веселий кліп, в якому перевтілився в Металевого Щура - символа Нового 2020 року. Оригінальне відео з кліпом Белякова з'явилося в мережі, передає ОNLINE.UA.

Нове новорічне привітання від директора Одеського зоопарку вийшло дуже добрим. Його головний мессендж в тому, що щури теж здатні творити добро. У кадрі директор звіринця в образі Щура ходить по зоопарку і допомагає співробітникам доглядати за тваринами. Він приділяє увагу маленьким дітям і спокушає дівчат.

На завершення обходу своїх володінь головний герой кліпу зустрічається зі своїми попередниками - Півнем, Собакою і Свинею. Вони дружно вітають один одного, після чого Свиня шанобливо поступається Щурові своїм кріслом.

Слід зазначити, що кліпи з новорічними привітаннями директора Одеського зоопарку завжди мають специфічний стиль, через що викликають безліч різних обговорень серед українців. Більшість українців висловлюють захоплення від гумору Белякова.

"Щур страшнуватий, але відео позитивне)", "Як круто, коли твій директор з гумором", "Оригінально", - дякують користувачі мережі директору Одеського зоопарку за привітання.

Нагадаємо, символом 2020 року за східним календарем стане Білий Металевий Щур. Але рік буде особливим не тільки через характер господаря року, а й тому, що буде високосним. Від нього чекають бід, катастроф і втрати рівноваги в житті. Але це не так. За прогнозом астрологів, 2020 рік відмінно підходить для укладання шлюбу і народження дітей. Білий же колір символу року характеризує чистоту, щирість і благі наміри. Тому Щур буде допомагати тим, хто планує домагатися поставлених цілей чесними шляхами, хто береже навколишній світ і з повагою ставиться до людей. Однак тих, хто буде намагатися обманним шляхом розбагатіти, осягнуть невдачі і розчарування.

Раніше ОNLINE.UA робив добірку кращих привітань з Новим роком 2020 для улюблених людей, колег, друзів і родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?