З російським банком в Києві сталася загадкова зміна: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

З російським банком в Києві сталася загадкова зміна: з'явилося фото

З російським банком в Києві сталася загадкова зміна: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст Віталій Портников опублікував фото офісу "Сбербанка России", з вивіски у якого загадково зникло слово "России".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Що ж сталося з "Росією"?", - запитав у підписників Віталій Портников.


У відповідь багато хто з користувачів мережі пожартували, що "Росія потонула". Також в соцмережах з'явилося кілька припущень про те, куди поділася "Росія" з вивіски.



Користувач Олександр Ройтбурд написав: "Засохла - саме відвалилося".


Борис Кірніс: "Так це вони всюди познімали, після тієї гранати, що на Євбазі, здається, хтось їм запустив по вивісці... Я кожен день повз цього банку ходжу по Володимирській, завжди шкодую, що немає гранатомета (жарт - :)".


Олег Нізіенко: "Це вони так маскуються. Реакція на катастрофічне падіння доходів. Наш Ощадбанк, до речі і скаргу подав з цього приводу".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережу здивувало фото  бункера, який російський "Сбербанк России" намагався побудувати в Києві під виглядом реконструкції фасаду будівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?