З України видворили небезпечного "злодія в законі": опубліковано фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

З України видворили небезпечного "злодія в законі": опубліковано фото і відео

Національна поліція України
З України видворили небезпечного "злодія в законі": опубліковано фото і відео

В Києві співробітниками поліції було затримано та видворено з України 42-річного "злодія у законі", відомого як "Джонні Кутаїський", який намагався встановити в столиці свій вплив на кримінальні процеси і займався "кришуванням" квартирних злодіїв.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції.
Повідомлення про перебування у Києві "злодія в законі" поліцейські отримали по оперативним каналам.
"Злодій, який перебував на території України з 2016 року, в столиці займався вирішенням організаційних питань, зокрема, координував діяльність квартирних злодіїв і для підтримки злочинних традицій залучав до протиправної діяльності молодь", - розповів начальник київської поліції Андрій Крищенко.
Читайте також: Інцидент з копами, що побили чоловіка, розбурхав мережу: опубліковано відео
Крім того, злочинець "зустрічався в києві з представниками злочинного середовища вищої ланки, в його обов'язки входила організація і проведення так званих "злодійських сходок".
За інформацією силовиків, Джонні Хатчапуридзе, він же "Джонні Кутаїський", був "коронований" в 1998 році в Москві, у минулому неодноразово притягувався до відповідальності за тяжкі і особливо тяжкі злочини, вчинені на території Грузії та Росії, в останній раз був засуджений в Грузії на 23 року за збут наркотиків, з яких відбув 8 років, і в 2016 році був звільнений за амністією.


"Після проведення всіх практичних заходів "Джонні Кутаїського" депортували в турецький Стамбул із забороною в'їзду на територію України терміном на три роки", - зазначив Крищенко.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше в поліції розкрили подробиці інциденту із суддею-стрілком та активістами, котрий стався у Києві.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?