За декларацію Порошенка візьметься прокуратура: з'явилася заява Луценка
Категорія
Політика
Дата публікації

За декларацію Порошенка візьметься прокуратура: з'явилася заява Луценка

За декларацію Порошенка візьметься прокуратура: з'явилася заява Луценка
Джерело:  УНН

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що його відомство перевірить електронну декларацію президента України Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Буде перевірено (декларація Порошенка - ред.), як і всі інші. Як ви знаєте, президент нашої держави задекларував досить великі статки, які були предметом його декларації і в попередні роки. Це знімає більшість питань, тому що ці кошти не виникли з нізвідки", - сказав Луценко.
За словами генпрокурора, багато років поспіль Порошенко, як громадянин і держслужбовець, як народний депутат декларував майже ті ж самі статки.
"Але так само, як і всі інші, він підлягає перевірці і з боку НАБУ, і з боку НАЗК, і з боку ГПУ", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, задекларована президентом Петром Порошенком компанія Prime Asset Partners Limited є віргінським офшором, який через ряд інших фірм контролює президентський Roshen, при цьому наразі президент стверджує, що створив офшор для продажу Roshen, а не для передачі активів в "сліпий траст", як він заявляв після скандалу з "панамським списком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?