За межею дурості: Керрі знову висміяв Трампа за "космічні" плани
Категорія
Світ
Дата публікації

За межею дурості: Керрі знову висміяв Трампа за "космічні" плани

За межею дурості: Керрі знову висміяв Трампа за "космічні" плани
Джерело:  online.ua

Популярний американський актор Джим Керрі намалював нову карикатуру на президента США Дональда Трампа. На цей раз він висміяв плани американського лідера створити до 2020 року космічні війська США.

Нову карикатуру на Трампа актор опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Ваше президентство перестрибує акулу (розмовний вираз, що означає втрату популярності, ред.)? Тоді кличте до космічних сил! Уперед за межі дурості!", - підписав комік свій малюнок.

Таким чином Джим Керрі посміявся над заявою Білого дому про плани створити в США космічні війська. Раніше віце-президент США Майк Пенс повідомляв, що новий рід військ, який необхідний для забезпечення американського панування в космосі в умовах посилення конкуренції та загроз з боку Китаю і Росії, може бути створений вже до 2020 року.

Раніше Трамп підписав відповідний указ про створення в ЗС США військ Космічних сил. Американський лідер вважає, що важливо не просто зберігати присутність в космосі, але і домінувати там. При цьому деякі представники військового відомства США зустріли план створення окремого підрозділу збройних сил вкрай негативно. Вони вважають, що це спричинить за собою зайві бюрократичні перешкоди.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джим Керрі намалював і опублікував в мережі обкладинку журналу Time, на якій зображений американський лідер Дональд Трамп, що б'є маленьку дитину. Тим самим він показав правові гарантії людей в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?