За минулу добу бойовики 66 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

За минулу добу бойовики 66 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)

За минулу добу бойовики 66 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)

За минулу добу кількість обстрілів бойовиками наших позицій різко зросла, передає прес-центр штабу АТО.


"У районі Мар'їнки по наших опорних пунктах противник вів вогонь з усієї наявної зброї. Окупанти використовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і навіть зенітні установки", - йдеться в повідомленні.

Неподалік Красногоровки наші позиції були обстріляні з гранатометів і міномета, а по українському укріпленню в Новгородському противник відкривав вогонь з БМП, автоматичних гранатометів і кулеметів.

Під мінометний вогонь проросійських бойовиків потрапили наші опорні пункти в Троїцькому і Зайцевому.

Традиційно напружена обстановка в районі тимчасово окупованого Донецька. По наших укріпленнях в Опитному, Пісках, Авдіївці і шахті Бутівка противник відкривав вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Загалом, за минулу добу проросійські бойовики 66 раз відкривали вогонь по наших позиціях. У деяких випадках українські воїни були змушені відкривати прицільний вогонь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?