За однієї умови: Путін заявив, що хоче зустрітися з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

За однієї умови: Путін заявив, що хоче зустрітися з Трампом

За однієї умови: Путін заявив, що хоче зустрітися з Трампом
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін хоче провести переговори із американським лідером Дональдом Трампом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

Вказано, що президент РФ попросив канцлера Австрії Себастьяна Курца допомогти організувати зустріч уже цього літа. Також відомо, що запит про можливу зустріч Путін зробив під час офіційного візиту до австрійської столиці 5 червня.

"Канцлер Австрії пообіцяв звернутися до президента США з ініціативою проведення зустрічі. Курц може обговорити це питання з послом США у Німеччині Річардом Гренеллом під час візиту до Берліна наступного тижня. Австрійці заявили про готовність провести на своїй території зустріч Путіна й Трампа. Мета переговорів - послабити напруження у відносинах Росії і Сполучених Штатів щодо Сирії, України та інших питань", - повідомляють поінформовані джерела ЗМІ.

За попередньою інформацією, президент РФ готовий зустрітися з Трампом у Відні під час запланованої на липень поїздки американського лідера в Європу на саміт НАТО.

"І Путін, і Трамп "прагнуть зустрічі", але не хочуть, щоб вона проходила в американській столиці і вважають за краще провести її в "нейтральному" місці", - розповіло джерело.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер Дональд Трамп в ході телефонної розмови з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо переплутав історичні факти і звинуватив Канаду в підпалі Білого дому в 1812 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?