За те, що працюєш на Москву: з'явилося відео нової бійки в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

За те, що працюєш на Москву: з'явилося відео нової бійки в Раді

За те, що працюєш на Москву: з'явилося відео нової бійки в Раді
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео нової бійки у Верховній Раді, яку влаштували нардеп "Радикальної партії" Ігор Мосійчук та помічник представника України в підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі Віктора Медведчука.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео каналу 112 Україна.
Бійка почалася після того, як на виході із сесійної зали парламенту Мосійчука атакував невідомий чоловік, якого лідер Радикальної партії Олег Ляшко пізніше назвав Олександром, помічником Віктора Медведчука. Під час перепалки Мосійчук кричав: "За те, що ти на Юльку працюєш і на Москву".
При цьому Ляшко намагався заспокоїти політиків. Нардеп зазначив, що помічник Медведчука прийшов до Верховної Ради для дестабілізації обстановки. Крім того, він зазначив, що раніше Олександр використовував Юрія Шухевича для провокаційних заяв.
Інший нардеп Радикальної партії Андрій Лозовий в Facebook повідомив, що перепустку до Верховної Ради для помічника Медведчука замовляла особисто лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Верховній Раді сталася бійка між Олегом Ляшком та лідером фракції Опозиційного блоку Юрієм Бойком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?