За тиждень АТО у Туреччині затримано 1200 підозрюваних
Категорія
Світ
Дата публікації

За тиждень АТО у Туреччині затримано 1200 підозрюваних

За тиждень АТО у Туреччині затримано 1200 підозрюваних
Джерело:  Anadolu

З 17 по 24 квітня в Туреччині провели 321 антитерористичну операцію проти Робітничої партії Курдистану (РКК), внаслідок чого було затримано більше 1,2 тис. чоловік.

Про це заявили в Міністерстві внутрішніх справ Туреччини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Anadolu.

Читайте також: Це був теракт: глава МВС Туреччини знову заговорив про вибух

Відзначається, що в ході операцій вдалося нейтралізувати 66 терористів, 53 з яких були ліквідовані. Крім того, вдалося знищити 63 укриття терористів в різних провінціях країни.

За підозрою в пособництві терористам затримали 185 осіб, в рамках боротьби з Фетуллахом Ґюленом та сирійським відділенням РКК - 1015 осіб, за підозрою в пособництві терористам ДЕАШ - 47 осіб, а ще 26 чоловік - за підозрою в причетності до терористичних організацій лівого спрямування.

"Також знищено 30 саморобних вибухових пристроїв і мін, дві тонни вибухівки, 65 ручних гранат та 77 одиниць зброї", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті секретної операції Пентагону в Сирії був ліквідований бойовик ІДІЛ, що мав відношення до терористичної атаки в Стамбулі в Новорічну ніч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?