За тиждень на блокпостах Донеччини затримано 23 бойовика - поліція
Категорія
Події
Дата публікації

За тиждень на блокпостах Донеччини затримано 23 бойовика - поліція

За тиждень на блокпостах Донеччини затримано 23 бойовика - поліція

За тиждень на блокпостах Донецької області затримано 23 особи, які підозрюються в участі в незаконних збройних формуваннях бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Національної поліції в Донецькій області.

Зазначається, що на території області розташовано 18 блокпостів, 4 контрольних пункта в'їзду-виїзду, 2 контрольно-режимних поста й 1 контрольний пункт, на якому несуть службу співробітники територіальних підрозділів поліції Донеччини та зведені загони поліції інших областей України.

За тиждень поліцейські перевірили понад 42 тисяч осіб і майже 4,5 тисячі автомобілів.

Читайте також: "Українські диверсанти": бойовики ЛНР "пояснили" підрив автомобіля ОБСЄ на Донбасі

"Зареєстровано 94 факти правопорушень, з них 13 фактів перевезення нелегальної зброї, 12 - наркотиків, виявлено 2 викрадених авто", - йдеться в повідомленні.

В поліції відзначили, що за тиждень було затримано 23 особи, які підозрюються в участі в незаконних збройних формуваннях і 7 зловмисників, які розшукувалися за скоєння кримінальних злочинів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 квітня в Донецькій області, у місті Бахмут, було затримано двох бойовиків зі складу диверсійно-розвідувальної групи, які діяли під керівництвом "полковника збройних сил ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?