Заборона "Дождя" в Україні: на каналі пояснили все законами Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Заборона "Дождя" в Україні: на каналі пояснили все законами Росії

Заборона "Дождя" в Україні: на каналі пояснили все законами Росії
Джерело:  Дощ

Генеральний директор російського телеканалу "Дождь" Наталія Синдєєва прокоментувала рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення припинити трансляцію телеканалу на території України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дождь.
Синдєєва заявила, що шкодує про рішення Нацради України. За її словами, згідно з договорами з усіма провайдерами в Україні, мовлення "Дождя" на всій території країни здійснюється через IP-з'єднання без прямої комерційної реклами. Вона зазначила, що Нацрада України була повідомлена про це в серпні 2016 року, після чого ніяких претензій щодо невідповідності змісту телеканалу українському законодавству "Дождь" не отримував.

Читайте також: Укра їна заборонила ще 12 російських фільмів: з'явився список
Гендиректор "Дождя", кажучи про показ в ефірі карти Росії із зображенням окупованого Криму, заявила, що телеканал керується російським законодавством при зображенні карти РФ.
Вона також додала, що українці зможуть дивитися "Дождь" в інтернеті і через додатки телеканалу в Smart TV.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Нацраді заявили, що не вважають за можливе позбавлення телеканалу "1+1" ліцензії на мовлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?