Заборонена знахідка в гуманітарному вантажі Ахметова: з'явилися гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Заборонена знахідка в гуманітарному вантажі Ахметова: з'явилися гучні деталі

Заборонена знахідка в гуманітарному вантажі Ахметова: з'явилися гучні деталі

Правоохоронці встановили, що затриманий водій гуманітарної колони штабу Ріната Ахметова "Допоможемо" планував провезти на окуповану територію Донецької області радіостанції і передати їх бойовикам ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.
"20 січня поточного року співробітники спецпідрозділу «Фантом» ДФС України спільно з працівниками ЗОШ ЦУ СБУ в районі проведення АТО і представниками ГО КР і Волноваського МРВ УСБУ в Донецькій області на КПВВ «Новотроїцьке» в палетниках причепів транспортних засобів марки «DAF», які рухалися в колоні гуманітарного штабу «Допоможемо», виявили заборонені до перевезення предмети. А саме: радіостанції та складові до них", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Стало відомо, який заборонений вантаж віз на Донбас гумконвой Ахметова


Як встановили правоохоронці, водій автомобіля, 36-річний житель Донецька, намагався перевезти радіостанції на окуповану територію Донецької області, щоб в подальшому передати бойовикам ДНР.


Його дії кваліфіковані за ч.1 ст. 258-3 КК України (сприяння терористичній організації). Суд підтримав клопотання прокуратури Донецької області і заарештував водія терміном на 60 діб. Зараз він в СІЗО. Досудове розслідування, яке проводять слідчі УСБУ в Донецькій області, триває.


Як повідомляв ONLINE.UA,

глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв "проблеми" компанії ДТЕК і її акціонерові Рінату Ахметову через втручання в створення об'єднаних громад в регіоні

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?