Заборонений в Україні російський актор насмішив словами про Крим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Заборонений в Україні російський актор насмішив словами про Крим

Заборонений в Україні російський актор насмішив словами про Крим
Джерело:  online.ua

Заборонений в Україні російський актор Михайло Пореченков вважає, що анексія Криму Росією порівнянна з польотом Юрія Гагаріна в космос, чим насмішив користувачів мережі.


Про це він заявив в ході виступу на засіданні "громадської палати" Криму, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим-інформ",


"Я якось запитав у знайомого водія, що він відчуває від приєднання Криму до Росії. І він мені сказав, що його відчуття від приєднання порівнянні з польотом Юрія Гагаріна в космос. Тому Крим наш і ніяких інших слів тут не скажеш", - заявив Пореченков і додав, що через його активну діяльность на окупованому півострові в Україні його називають "Міша Крим".


У відповідь на це користувач любов браунагель (Мойсеєнко) поцікавилася: "А не сказав, що дебілом називають".


Олексій Курганов написав: "Міша, Міша... Куди цей Міша лізе?", на що C-Mepmb відповів: "У депутутки".


Читайте також: У Тернополі Пореченкова і Депардьє зробили співаками


Костянтин Баранов: "А скільки водієві років? Мої батьки в т.ч несли його після приземлення на руках. А мені полтос і я бачив тільки телефон по якому Гагарін доповідав в Кремль".


Hromosom Hromosomich: "Треба зняти фільм з Мишком в головній ролі, назва вже є: "Як панувати над усім світом, не привертаючи увагу санітарів".


любов браунагель (Мойсеєнко): "А ще краще "Як я живу в психлікарні".


Товариш Чжаочжоу: "Порівняв д**у с пальцем. Торжество науки/технології, відкриття нових горизонтів і анексію території".


Олексій Курганов: "І адже хороший артист! На кой він в політику лізе? Чого він в ній розуміє?".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Михайло Пореченков назвав убитого бойовика ДНР Арсена Моторолу Павлова своїм братом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?