Заборонили говорити: стало відомо, які шокуючі дані приховують бойовики ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Заборонили говорити: стало відомо, які шокуючі дані приховують бойовики ОРДЛО

Заборонили говорити: стало відомо, які шокуючі дані приховують бойовики ОРДЛО
Джерело:  Укрінформ

Командувач Об’єднаних сил Володимир Кравченко поділився шокуючою інформацією - він повідомив, що проросійські сили приховують реальну інформацію про коронавірус на Донбасі. Згідно з його даними, лікарні ОРДЛО переповнені хворими на ГРВІ та пневмонію, а медперсоналу заборонили говорити про епідеміологічну ситуацію. Кравченко звертає увагу на те, що бойовики прогнозовано намагаються приховати реальний стан речей в ОРДЛО. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"У лікарнях інфекційні відділення переповнені хворими на ГРВІ та пневмонію, фактично відсутні запаси медичних масок, рукавиць та противірусних препаратів, не вистачає профільних медичних працівників і необхідного обладнання. При цьому діючий медперсонал зобов’язали під розписку не розголошувати відомості щодо епідеміологічної ситуації", - розповідає Володимир Кравченко .

Командовач ООС наголошує, що наразі в ОРДЛО об’єднані сили зафіксували понад 400 випадків інфікування COVID-19, хоча за "офіційними даними" окупаційних адміністрацій мовиться лише про 150 таких випадків. Кравченко також нагадав, що кількість інфікованих в РФ перевищила кількість інфікованих в Китаї. Тому під час ротації російсько-окупаційних військ спостерігається і суттєве збільшення захворюваності на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Що також важливо розуміти, влада РФ дбає про захист саме військовослужбовців ЗС РФ – медикаменти та відповідні засоби направляються передусім на їхні потреби.

За словами Кравченка, суттєво зросла кількість місцевих мешканців, які незадоволені політикою окупантів щодо боротьби з коронавірусом та які не довіряють офіційним даним бойовиків.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 48% росіян незадоволені діями Путіна і уряду РФ, які спрямовані на боротьбу з пандемією. Повністю схвалюють дії очільника Кремля лише 46% росіян. З них більша частина — 30% — називають дії федеральної влади недостатніми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?