Забороніть російські фільми і в РФ: в мережі з'явилося яскраве звернення до Порошенко
Категорія
Світ
Дата публікації

Забороніть російські фільми і в РФ: в мережі з'явилося яскраве звернення до Порошенко

Забороніть російські фільми і в РФ: в мережі з'явилося яскраве звернення до Порошенко

Після того, як  президент Петро Порошенко заборонив в Україні показ нових російських фільмів, знятих після 1 січня 2014 року, російський журналіст Аркадій Бабченко звернувся до нього і попросив заборонити їх і в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Петро Олексійович! А не могли б Ви це дебілізуюче гi*но ще і в Росії заборонити? Може, хоч телевізор включати можна буде...", - написав Бабченко.
Користувачі в соцмережі підтримують пропозицію журналіста і жартують, що забороняти щось в Росії може тільки президент США:
Сашко Сливка: "Порошенко не Обама, він в Росії нічого не може".
Peter Ilnitsky: "Ні, так "напаскудити росіянам" може тільки Обама".
Михайло Рахлін: "У світлі того, що вони, в основному, показують, втрата для України, здається, невелика. Це - як мінімум".
Bogdan Koval'ov: "Ось включаєш іноді подивитися Пінк Флойд по Ю-Тюбу, дивишся насолоджуєшся, ти задоволений .. А потім бац в кінці чомусь тобі вантажать це гi*вно .. Менти 25 сезон 375 серія".
Yaz Yakida: "По Росії розпоряджається Обама. До нього прохання".
Раніше  Кабінет міністрів заборонив Державному агентству з питань кіно реєструвати і видавати прокатне посвідчення на фільми, учасники яких включені до переліку осіб, що загрожують національній безпеці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?