Забороніть це робити - українці звернулися з невідкладною вимогою до Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Забороніть це робити - українці звернулися з невідкладною вимогою до Зеленського

Забороніть це робити - українці звернулися з невідкладною вимогою до Зеленського
Джерело:  online.ua

Громадяни України звернулися до українського лідера Володимиру Зеленського з невідкладною вимогою. Вони просять президента заборонити чіпування людей на законодавчому рівні. Відповідну петицію українці опублікували на сайті глави України. Щоб петицію розглянув президент, необхідно зібрати 25 тисяч підписів, передає ONLINE.UA.

"Законодавчо заборонити чіпування людей шляхом впровадження чіпа в тіло", - йдеться в петиції.

На даний момент документ підписали тільки 234 особи. Збір підписів триватиме 90 днів.

Важливо відзначити, що пропагандистська теорія змови про "чіпування" і коронавірусів є дуже популярною в Росії. За неї виступають навіть відомі публічні особи. Вони переконані, що засновник американської компанії Microsoft Білл Гейтс під виглядом ліків від коронавіруса нібито планує імплантувати мільярдам людей чіпи, щоб їх контролювати за допомогою технологій 5G. Втім, більшість людей з іронією ставляться до цих підозр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Білл Гейтс відреагував на чутки про вакцини з чіпами. Він назвав ці підозри божевільними і невідповідними дійсності. Гейтс нагадав, що жертвує багато грошей для того, щоб домогтися формування групового імунітету від коронавіруса, чого неможливо досягти, поки 80% населення не будуть вакциновані. Бізнесмен попередив, що якщо люди відмовляться вакцинуватися, то інфекція продовжить їх вбивати, а разом з ними і економіку в усьому світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?