Загадуй бажання. Буданов привітав розвідників зі святом — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Загадуй бажання. Буданов привітав розвідників зі святом — відео

Загадуй бажання. Буданов привітав розвідників зі святом — відео
Джерело:  online.ua

Начальник ГУР Кирило Буданов 7 вересня привітав побратимів з Днем воєнної розвідки України та подякував їм за службу.

Джерело: Кирило Буданов

Привітання Буданова з Днем воєнної розвідки

Сьогодні, всупереч злочинно-вбивчій, терористично-руйнівній агресії росії, ми відзначаємо День воєнної розвідки України!

Буданов зазначив, що сама сутність професії воєнного розвідника ніколи не передбачала суспільної оцінки їхньої діяльності, адже розвідники – люди мовчазного подвигу.

Та широкомасштабна загарбницька війна й динамічні геополітичні зміни в безпековому середовищі внесли значні корективи в роботу розвідки. Нині весь світ спостерігає за нашими досягненнями та довіряє нам і наданій інформації. Попереджений – значить озброєний!

Начальник ГУР зазначив, що розвідники успішно виконанують бойові завдання у тилу ворога, проводять спеціальні операції, звільняють заручників і полонених.

Це зробило безцінним внесок розвідників у боротьбу за суверенітет, територіальну цілісність держави та свободу мільйонів українців.

Дякую кожному з вас за службу, за все, що ви робите заради нашої спільної Перемоги, за професіоналізм, стійкість, мужність і жертовність, бо розвідка – це не тільки героїчні вчинки й подвиги, це, передусім – напружена, важка щоденна праця, яка вимагає великих зусиль, постійної витримки, волі, грунтовних знань і майстерності заради загальнодержавних і національних інтересів.

Буданов віддав шану бойовим побратимам, які віддали своє життя за Україну.

Ми помстимося рашистській нечисті за наших бійців, за вбитих і покалічених дітей, за сиріт і батьків, за українські міста і села, за наше небо, нашу землю й наше море! Хай буде світло! Знищимо пітьму!

Привітання з Днем розвідки від Валерія Залужного

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний приєднався до привітань воїнів-розвідників, та усіх причетних з професійним святом.

Про більшість успішних операцій розвідки не прийнято розповідати публічно. Воєнні розвідники не розкривають своїх облич, не називають імен. Вони часто ходять по лезу. Діють там, де багатьом не під силу. Чітко, виважено, послідовно та болісно для противника.

Залужний подякував за службу нашим розвідникам та нагадав, що разом вони рухаються до перемоги.

Читайте також:

  • Маємо бути сильними. В Україні відзначають День воєнної розвідки — відео

  • НБУ випустлив пам’ятну монету "Воєнна розвідка України"

  • Чому ГУР досі не ліквідувало Путіна — пояснення Буданова

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?