Загарбники обстріляли Подільський район Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Загарбники обстріляли Подільський район Києва

Загарбники обстріляли Подільський район Києва
Джерело:  online.ua

16 березня ввечері російські загарбники обстріляли Київ. Снаряди потрапили у кілька приватних будинків у Подільському районі.

Джерело: Фейсбук Віталія Кличка

Київ постраждав від обстрілів окупантів

Увечері ворог знову обстрілював Київ. Снаряди потрапили в кілька приватних будинків у Подільському районі. На місці працюють рятувальники та медики, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Він зазначив, що загоряння локалізоване, але роботи з ліквідації наслідків пожежі тривають. На даний момент постраждалих не виявили.

Пошкоджений також газопровід низького тиску. Аварію ліквідовують фахівці газової служби.

Нагадаємо, що з 20:00 15 березня до 7:00 17 березня у Києві та Київській області триває посилена комендантська година.

16 березня окупанти також обстріляли багатоповерхівку в Шевченківському районі.

Київ продовжує оборонятися і зазнавати атак ворога. Вранці, як ви знаєте, ракета потрапила в багатоповерховий будинок у Шевченківському районі. Рятувальники вже розібрали завали на пошкоджених верхніх поверхах будинку. Загиблих, слава Богу, немає. Двох постраждалих госпіталізували. 37 мешканців евакуювали, - зазначив Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?