Загибель бійця АТО на Донбасі: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель бійця АТО на Донбасі: з'явилися подробиці і фото

Загибель бійця АТО на Донбасі: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Стали відомі подробиці загибелі бійця АТО на Донбасі, якого спочатку вважали зниклим безвісти, а 19 лютого повідомили про його смерть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Служби військових капеланів.
Повідомляється, що загиблий Максим Гринчишин з Волині був командиром зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72 ОМБр.

Читайте також: Укра їнські військові показали відвойовану у росіян зброю: опубліковано відео
"Ще один Воїн пішов в небо... Наші серця сповнені смутку і болю - сьогодні при виконанні бойового боргу загинув наш друг, брат, побратим, командир зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72 омбр Максим Гринчишин. Він завжди був і залишиться для нас прикладом того, як потрібно любити свою країну і віддаватися своїй справі до кінця. Для нас було честю служити разом з ним! Ми ​​висловлюємо співчуття рідним і близьким, плачемо і сумуємо разом з вами..." - сказано в заяві.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі АТО розповіли про семигодинний бій під Авдіївкою, в ході якого було відбито наступ бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?