Загибель бійця АТО на Донбасі: з'явилися сумні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель бійця АТО на Донбасі: з'явилися сумні подробиці

Загибель бійця АТО на Донбасі: з'явилися сумні подробиці

Журналіст Роман Бочкала розповів подробиці загибелі українського військового в районі Авдіївської промзони на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Горе прийшло в ще одну сім'ю. Вчора в Авдіївці був застрелений захисник промзони. Куля в голову. Схоже снайпер. Буквально напередодні хлопці телефонували мені. Розповідали що противник посилив снайперський компонент. Працює з дистанції і понад 1500 метрів, калібр 12,7. А у хлопців Мосінкі і СВД. Ось і воюй... Про нічну оптику взагалі мовчу. Хоча ні - один приціл вдалося вибити, потрібно поїхати забрати зі складу в Миколаєві. Дуже зручно, ну ок", - написав Бочкала.
"Скільки сказано вже про те, щоб забезпечити бійців нормальними гвинтівками, але віз і нині там. Я чесно не розумію. Неначе космічні кораблі просимо", - додав журналіст.
Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в своєму звіті за 27 вересня зафіксувала збільшення порушень режиму припинення вогню в Донецькій області.
Як повідомляв ONLINE.UA, 28 вересня стало відомо про загибель в зоні АТО на Донбасі українського воїна-контрактника Валерія Вахненка з позивним "Патрон".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?