Загибель бойовика Мотороли підірвала мережу: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель бойовика Мотороли підірвала мережу: з'явилися нові подробиці

Загибель бойовика Мотороли підірвала мережу: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Смерть ватажка угруповання бойовиків ДНР "Спарта" Арсенія Павлова по позивному Моторола  викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


Так, російський диверсант і екс-ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков підтвердив смерть Мотороли: "З приводу інформації про загибель "Мотороли" - прошу не поспішати до уточнення. Підтвердження отримано. По сім'ї - поки немає".



Спікер МВС України Артем Шевченко: "Терорист Арсеній "Моторола" Павлов - знищений. Схоже, що своїми ж подільниками по людиноненависницькому терористичному інтернаціоналу. Такий сумний, але справедливий кінець всіх таких виродків на нашій українській землі".


У той же час, пропагандист Олександр Коц надав нові дані про вибух: "Разом з Моторолою загинув його охоронець".


Журналіст Анатолій Яворський опублікував відео з танцюючим бойовиком "Гіві": "Терорист Гіві дізнався про смерть кореша Моторолла".



Український музичний проект Мірко Сабліч з нагоди загибелі бойовика представив нову роботу:



Один з ватажків бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін  назвав загибель Мотороли величезною втратою. "Сьогодні убитий Арсен Павлов. Для всіх нас це величезна втрата. За попередніми даними, це терористичний акт, здійснений української ДРГ", - сказав він для сепаратистських ЗМІ.


Ватажок банди бойовиків ДНР "Легіон"Сергій Завдовеев пообіцяв помститися за смерть Арсенія Павлова: "Сьогодні загинув наш брат Арсеній Моторола. Ми завжди будемо пам'ятати його і обов'язково помстимося за нього".



Мандрівник Євген Іхельзон: "Кожен день вбивати одного Моторолу і в стрічці більше не писатимуть про опалення".


Rost Kaniuchenko: "Тепер його будуть кликати "Самсунг".


Михайло Савченко: "Тут особливий випадок. Занадто багато напаскудив. Свої прибрали, до бабки не ходи".


ЄвроМайдан: "-1. Інтерфакс повідомляє, що Моторолла все, убитий в Донецьку. Знову українська ДРГ в центрі Донецька;)"



Сергій Якушин: "Земля тобі бетоном, тварюка!"


Російський фінансист Слава Рабинович: "Кажуть, що у Мотороли в руках вибухнув Samsung Galaxy. Ну... нехай земля йому буде ватою! Помянем... настоянкою глоду. Або стекломоем".


Nikolay Dobrovolsky: "Підводні камені... Зачистка "зірок" не просто так, мабуть хочуть впихнути їх в Україну в надії що без цих персонажів є ймовірність угоди".



Zlata Shevchenko: "Це ж треба примудритися тик прожити життя, що твоїй смерті раділо півсвіту))))"


Засновник фонду допомоги армії "Вернись живим"Віталій Дейнега: "Він працював автомойщиком і воював на кількох війнах. Він вбивав наших "кіборгів" (як мінімум Ігоря Броневицького). Він був не найгіршим солдатом. Тепер він сам убитий. Гібридна війна породжує гібридних "героїв". Вона ж їх і забирає. Під час ротацій в ДАП через сепаратистські блокпости з ним перетиналися наші військові. Я їх питав про те хто він насправді. І відповідь була проста: "мені він здався тупою твариною, якій просто подобалося вбивати". Більше про нього сказати нічого. Він пішов, але його не забудуть. Він на завжди залишиться анекдотичним персонажем, "героєм" своєї пластилінової республіки. Посміховищем для нас, для тих, в кого є справжні герої. Ще одна шістка сепарської колоди пішла в відбій. Привіт іншим таким же гусям, що тимчасово топчуть нашу землю. Луже і дуже тимчасово".



Evgenia Karpenko: "Нещодавно бачила фотку Плотницького з купою соратників - людей 12-15. А потім з'ясувалося, що з усіх - в живих залишився один Плотницький. І той ледве вибрався після замаху".


Adabir Andrey: "Гіві приготуватися".


Позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков: "Подзвонив тільки що мені якийсь продюсер каналу 112 і дуже просив дати коментар з приводу загибелі якогось телефону і перестановок, які очікуються в МО ДНР в зв'язку з цим... У властивій мені доброзичливій манері, був посланий н**ер. З радою змінити прописку, і переїхати жити в ту саму дірку".




Андрій Лисенко: "Моторола оновився до Samsung Galaxy Note 7".


Політтехнолог Тарас Березовець: "Моторола отримав останній дзвінок від друга. Те, що не встигли зробити українські спецслужби, доробили російські. Правда, було б краще, якщо б Моторола прихопив з собою всю верхівку ДНР. Однак, судячи з усього, іншим теж пора приготуватися. А Моторолу в пеклі чекає персональна автомийка".



Ольга Бовсуновська: "Читаю стрічку і думаю, що з нами буде творитися, коли загнeтся кремлівське чмо".


Крім іншого, стало відомо, що в зв'язку з загибеллю Мотороли завтра в Донецьку оголосять траур.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на бойовика ДНР Арсенія Павлова здійснювали замах 24 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?