Загибель футболістів у авіакатастрофі: число жертв знову зросло
Категорія
Спорт
Дата публікації

Загибель футболістів у авіакатастрофі: число жертв знову зросло

Загибель футболістів у авіакатастрофі: число жертв знову зросло
Джерело:  L!fe #шоу

З-під уламків літака з футболістами, що розбився в горах Колумбии, рятувальники дістали ще одного живого - 31-річного захисника бразильського клубу Хеліо Зампьері Нето.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.RU.
Тим часом в госпіталі Колумбії помер один з тих, хто вижив у авіакатастрофі. Ним виявився воротар футбольної команди "Шапекоенсе" Маркос Данило.
Таким чином, було 76 загиблих, потім знайшли ще одного живого, стало 75. Пізніше в лікарні помер ще один, і загиблих стало знову 76. Наразі в госпіталі залишаються п'ятеро тих, хто вижив: троє футболістів Зампьері Нето, Алан Рушель і Джексон Фольман, стюардеса Хімена Суарес і бразильський журналіст Рафаель Хенцель, який також летів з командою на фінальний матч команди на турнірі Південноамериканського клубу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося перше відео з місця аварії в Колумбії літака, на борту якого перебували гравці бразильського футбольного клубу Chapecoense Real.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?