Загибель футболістів в авіакатастрофі: викладений запис останніх слів пілота
Категорія
Спорт
Дата публікації

Загибель футболістів в авіакатастрофі: викладений запис останніх слів пілота

Загибель футболістів в авіакатастрофі: викладений запис останніх слів пілота
Джерело:  The Mirror

У мережі з'явився запис останньої розмови пілота літака з футболістами бразильського клубу "Шапекоенсе", який зазнав аварії в горах Колумбії 29 листопада.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британське видання Mirror, яке переклало запис бортового самописця.
Повідомляється, що пілот Мігель Кірога просив диспетчерів про допомогу, коли його літак почав падати на скелі. Пілот іншого літака, що пролітав неподалік в той же час, говорить, що перехопив розмову між Мігелем і диспетчером і надав повний запис розмови.
Читайте також: Ав іакатастрофа футболістів в Колумбії: з'явився список тих, хто вижив і нове відео з літака
За словами пілота, який надав запис, після оголошення про критичну ситуацію і фрази "у нас немає палива", Кірога кричав диспетчерам "допоможіть", а потім закричав "ми падаємо".
Останні фрази, які пілот говорив за секунди перед тим, як літак почав падати:
"GPS не працює, я не знаю, що сталося. У нас повна відмова електроніки, повна відмова електроніки. Дайте координати для приземлення! Тепер у мене немає зв'язку з радаром. Дайте координати для приземлення! Дайте координати для приземлення! Ми падаємо. Допоможіть! Дайте нам координати злітної смуги! координати злітної смуги! Ми на 1000 футів".
Після цих слів зв'язок увірвався.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото чорних ящиків літака бразильської команди "Шапеконсе".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?