Загибель футболістів в авіакатастрофі: з'явилися фото чорних скриньок і нові важливі деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Загибель футболістів в авіакатастрофі: з'явилися фото чорних скриньок і нові важливі деталі

Загибель футболістів в авіакатастрофі: з'явилися фото чорних скриньок і нові важливі деталі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото чорних ящиків літака бразильської команди "Шапекоенсе", який зазнав авіакатастрофи в Колумбії вранці 29 листопада. Також стало відомо, що пілот перед аварією вимагав посадки в зв'язку з нестачею палива.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерела видання El Tiempo.
Перед авіакатастрофою пілот рейсу LMI2933 Мігель Кірога на підвищених тонах розмовляв з диспетчерами, вимагаючи у них посадки, і на момент аварії робив вже третє коло очікування в аеропорту, оскільки пріоритет на посадку був у іншого рейсу, який інформував про проблеми з приладами.
Примітно, що про брак палива розповіла і стюардеса Хімена Суарес, яка вижила в катастрофі, незважаючи на те, що в офіційному звіті місцевої влади кажуть, що пілот інформував диспетчерів тільки про проблеми з електронікою.
Рятувальники змогли встановити остаточну кількість загиблих в авіакатастрофі. Стало відомо, що кілька людей не встигли на літак, і тому на борту перебувало 68 пасажирів, а не 72, і ще дев'ять членів екіпажу. Аварію пережило сім чоловік з 77, проте один з тих, що вижили, пізніше помер в лікарні.
Управління цивільної авіації Колумбії виявило дві "чорні скриньки" лайнера, що розбився. "Два бортові самописці з літака, що розбився під Медел'їном, були виявлені в задовільному стані", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився список тих, хто вижив в авіакатастрофі, а також відео, зняте одним з футболістів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?