Загибель футболістів в авіакатастрофі: з'явилися нові дані про жертви і відео з літака
Категорія
Спорт
Дата публікації

Загибель футболістів в авіакатастрофі: з'явилися нові дані про жертви і відео з літака

Загибель футболістів в авіакатастрофі: з'явилися нові дані про жертви і відео з літака
Джерело:  Reuters

Поліція Колумбії заявила, що в авіакатастрофі літака з бразильською футбольною командою "Шапекоенсе", на борту якого перебувала 81 людина, загинули 76 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Шестеро людей, які вижили, були врятовані, але, на жаль, один з них помер. Інша частина пасажирів, на жаль, загинула. Кількість жертв - 76 осіб", - сказав регіональний начальник поліції Хосе Херардо Асеведо.
Футбольний клуб "Шапекоенсе" заявив, що не даватиме ніяких офіційних коментарів, поки у нього не буде більше інформації від колумбійської влади про катастрофу. Бразильські ЗМІ повідомили, що серед тих, що вижили, були три футболісти.
Читайте також: Ав іакатастрофа з футбольною командою: з'явилися фото і подробиці про тих, хто вижив

Тим часом у соціальних мережах користувачі діляться відеозаписом 27-річного гравця клубу "Шапекоенсе" Алана Рушеля, якого рятувальники знайшли одним з перших, хто вижив на місці аварії літака. З множинними травмами його доставили в найближчу лікарню.
На відео відображений салон літака і футболісти бразильського клубу. На відео Рушель ділиться з передплатниками переживаннями від майбутнього фінального матчу в Колумбії за володіння Американським кубком. Невідомо, чи зробив гравець запис безпосередньо перед злетом літака з Сан-Паулу або під час польоту, а виклав він його в мережу під час технічної зупинки в Болівії.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося перше відео з місця аварії в Колумбії літака, на борту якого перебували гравці бразильського футбольного клубу Chapecoense Real.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?