Загибель мирних людей на Донбасі: нові подробиці спростовують версію бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель мирних людей на Донбасі: нові подробиці спростовують версію бойовиків

ДПСУ
Загибель мирних людей на Донбасі: нові подробиці спростовують версію бойовиків

У прикордонній службі України спростували заяву бойовиків ДНР, що  мирні громадяни загинули на блокпосту під селищем Оленівка від обстрілу з українських позіцій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.
Представник Краматорського прикордонного загону Анатолій Коцюрба заявив, що, за попередньою версією, мирні громадяни загинули під селищем Оленівка не від обстрілу, а через підрив автомобілів. Він підтвердив, що в результаті вибуху загинули чотири людини. Були підірвані два автомобілі.
Нагадаємо, бойовики ДНР заявляли, що вогонь по контрольно-пропускного пункту був близько 2:45 відкритий з українських позицій з міномета калібром 120 мм. Серед загиблих є вагітна жінка. Вісім людей поранено. Також бойовики заявляють, що в селищі Оленівка від обстрілу пошкоджено шість житлових будинків і будівлю лікарні.
За словами українських прикордонників, постраждалі люди в автомобілях перебували на території, підконтрольній бойовикам.
Раніше повідомлялося, що  бойовики диверсійної групи ДНР виклали в мережу відео з обстрілом українського блокпоста, через який рухаються цивільні машини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?