Загибель музиканта улюбленої групи Путіна: з'явилося відео з бару, де його побили
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Загибель музиканта улюбленої групи Путіна: з'явилося відео з бару, де його побили

Загибель музиканта улюбленої групи Путіна: з'явилося відео з бару, де його побили
Джерело:  online.ua

Слідчі відновили події 2 квітня, коли в одному з барів Підмосков'я побили  бас-гітариста групи «Любе» Павла Усанова, який помер в лікарні через отримані травми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.
На кадрах видно, як чоловіки, які були в барі, в тому числі Усанов, клеять дурника, імітуючи бійку. Під час цього вони зачіпають відвідувача, який сидів поруч, він почав обурюватися. «Втім, незабаром опоненти вже сиділи за столом практично в обнімку і щось обговорювали», - описує ролик телеканал.
Також вказується, що через пару десятків хвилин цей же чоловік завдав Усанову удару кулаком у голову, від якого музикант впав на підлогу (на відеозаписі цього моменту немає).
В результаті потерпілий в непритомному стані був госпіталізований. Так і не приходячи до тями 19 квітня він помер. Підозрюваний Максим Добрий перебуває під вартою. Він звинувачується в умисному завданні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого.
Як стало відомо, слідчі відпрацьовують версію про те, що затриманий міг входити до одного з націоналістичних угруповань. На цю думку їх навели татуювання на тілі чоловіка.


Нагадаємо,

російський письменник і прихильник президента РФ Володимира Путіна Захар Прилєпін розповів, що причиною побиття Усанова стала тема Донбасу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?