Загибель поліцейських під Києвом: стало відомо про нові затримання
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель поліцейських під Києвом: стало відомо про нові затримання

Загибель поліцейських під Києвом: стало відомо про нові затримання
Джерело:  online.ua

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що поліція затримала ще двох осіб, причетних до "банді з Княжичів", де в ніч на 4 грудня сталася перестрілка між правоохоронцями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Шевченка.
"Підлеглі Вадима Трояна з Нацполіції України затримали ще двох осіб, підозрюваних у причетності до "банди з Княжичів". Загальна кількість їх - 8", - написав спікер МВС.
Читайте також: Пере стрілка поліцейських під Києвом: з'явилися фото і відео затриманої банди

Нагадаємо, 6 грудня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід шістьом членам злочинної групи, які готували розбійний напад в Княжичах Броварського району Київської області.
Чотирьом із затриманих було призначено утримання під вартою 60 діб. Їм інкримінують дві статті: незаконне зберігання зброї і розбій. Остання не передбачає внесення застави.
Одному з них було обрано запобіжний захід 60 днів утримання під вартою з можливістю внесення застави в 480 тис. грн. Цьому підозрюваному також інкримінують дві статті: незаконне зберігання зброї і підготовка до збройного нападу. Ще один підозрюваний, який погодився співпрацювати зі слідством, отримав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.
Як повідомляв ONLINE.UA, колега співробітників служби Державної охорони, загиблих в перестрілці зі своїми колегами-поліцейськими в селі Княжичі, всупереч наказу, дав відеоінтерв'ю журналістам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?