Загибель поліцейських під Києвом: у Авакова прокоментували гучні слова Парубія
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель поліцейських під Києвом: у Авакова прокоментували гучні слова Парубія

Загибель поліцейських під Києвом: у Авакова прокоментували гучні слова Парубія

У Міністерстві внутрішніх справ спростували слова спікера Верховної Ради Андрія Парубія про те, що в результаті перестрілки в селищі Княжичі під Києвом загинули шестеро поліцейських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко зазначив, що у відомстві підтверджують загибель п'ятьох поліцейських в Княжичах, припустивши, що Парубій обмовився на засіданні погоджувальної ради, висловлюючи співчуття родичам "6 загиблих правоохоронців".
"Він напевно помилився. Загинули п'ять осіб. Неможливо приховати людину - у неї є рідні, близькі. Якщо хтось говорить про шостого - назвіть ім'я", - сказав Шевченко.

Читайте також: Страшна перестрілка під Києвом: з'явилися подробиці про загиблих поліцейських
Радник глави МВС Арсена Авакова і нардеп Антон Геращенко в кулуарах парламенту 5 грудня теж сказав журналістам, що спікер Ради обмовився.
"Я думаю, що він обмовився, загинули п'ять", - сказав Геращенко.
Пізніше Парубій зізнався, що обмовився, і в Княжичах загинули п'ятеро правоохоронців, пише Обозреватель.
Нагадаємо, раніше екс-радник міністра внутрішніх справ і журналіст Костянтин Стогній написав в Facebook, що в Броварський лікарні помер шостий поліцейський, який постраждав під час перестрілки; після журналіст сам спростував це повідомлення, а офіційних підтверджень цьому не було.
Як повідомляв ONLINE.UA, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що під час перестрілки в Княжичах Київської області, де загинули поліцейські, машина державної служби охорони була без "мигалок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?