Загибель російських військових в Сирії зв'язали з нікчемністю Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель російських військових в Сирії зв'язали з нікчемністю Путіна

Загибель російських військових в Сирії зв'язали з нікчемністю Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Російські військові в Сирії  загинули виключно через амбіції "нікчемного" президента РФ Володимира Путіна, а не в ім'я перемоги над тероризмом, вважає музичний критик і журналіст Артемій Троїцький.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Троїцького "Ехо Москви".
Нагадаємо, що  в Сирії був збитий російський військовий вертоліт Мі-8, екіпаж загинув.
На питання, за що загинули російські льотчики в Сирії, журналіст відповів: "Ні за що. Тобто вони загинули через абсолютно нікчемнi і нікому непотрібнi амбіції нікчемної людини Путіна".
Троїцький також зазначив, що Росії не слід було втручатися в сирійський конфлікт.
"Я думаю, що ми повинні займатися своїми справами. Ось. І вже якщо і захищатися від тероризму, то в своїй власній країні або хоча б на її кордонах. Ну, що? Звичайно, можна, в принципі, захищатися від тероризму і в Австралії, і серед пінгвінів. Але хто ж цьому повірить-то? Я думаю, ніхто", - сказав він.
"Ось, в Арктиці у нас зараз теж пішло якесь скажене військове будівництво. Що там? Від тероризму теж захищаємося?", - iронічно додав журналіст.
Раніше відомий кремлівський пропагандист  Дмитро Кисельов напередодні виведення російських військ з Сирії зробив репортаж з авіабази Хмеймім, в якому розповів "про молодих, чисто вимитих і поголених чоловіків". Після цього сюжету в мережі з'явилася грандіозна хвиля жартів і їдких коментарів на тему пристрастей самого пропагандиста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?