Загибель російської "нафтової принцеси": з'явилися нові драматичні подробиці і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель російської "нафтової принцеси": з'явилися нові драматичні подробиці і відео

Загибель російської "нафтової принцеси": з'явилися нові драматичні подробиці і відео
Джерело:  L!fe #шоу

Одна з близьких подруг онучки співвласника ЮКОСа Платона Лебедєва Діани, яка загинула в страшній автокатастрофі в Швейцарії, розповіла, що останнім бажанням дівчини було повернутися в Росію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! Fe.
Подруга Діани Лебедєвої, дочка олігарха Ігоря Кудряшкіна Настя розповіла про знайомство із загиблою, а також про останню розмову з нею, яка відбулася за кілька днів до інциденту: "З Діаною ми познайомилися п'ять років тому на моєму дні народження. Перше, що кинулося мені в очі, - її промениста усмішка. Коли нас представили одне одному, я відразу зрозуміла, що ми подружимося. Діана була життєрадісною, вона ніколи не відмовляла нікому в допомозі. Її любили абсолютно всі, хто її знав. Вона була дуже прив'язана до своєї сім'ї, до друзів. Діана завжди прагнула до знань, багато працювала над собою".
"Я стільки всього не встигла їй сказати. Останній раз ми говорили кілька днів тому, вона сказала мені: "Я хочу повернутися додому і побачити вас усіх, дуже сумую". І я за тобою сумую, Діано. Сумую і плачу. Ти назавжди залишишся в моєму серці", - додала вона.



У мережі також з'явилося нове відео з місця загибелі "нафтової принцеси" Діани. Зокрема на записі відображений спотворений автомобіль, на якому розбилася Лебедєва, і як воду водойми, в яку він вилетів, поливають особливими хімікатами, щоб очистити її від залишків палива.



Відео: YouTube / люда гор


Як повідомляв ONLINE.UA,

Діана Лебедєва їхала з другом Азером Ягубовим по дорозі до Женеви, проте Ягубов не впорався з керуванням і автомобіль впав в озеро

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?