Загибель трьох бійців АТО: волонтер розповіла про кожного і показала фото
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель трьох бійців АТО: волонтер розповіла про кожного і показала фото

Загибель трьох бійців АТО: волонтер розповіла про кожного і показала фото

В мережі з'явився розповідь про кожного з  трьох морських піхотинців, які 8 січня загинули в районі Маріуполя, підірвавшись на міні.

Про це повідомила волонтер Тетяна Барвінська, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільнота "Остання шана".
Як з'ясувалося, 23-річний командир відділення, молодший сержант Сергій Сонько, 53-річний молодший сержант Микола Охрименко та 29-річний старший матрос Сергій Трубін служили в 1-й роті 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти.
За даними блогера Олександра Чернова, які він отримав з власних джерел в Донецьку, характер отриманих морпіхами поранень говорить про те, що вони загинули в бою.
При цьому, за версією бойовиків, бійці підірвалися на мінному полі поблизу села Жовтень.
Сергій Сонько — уродженець Херсона, заочно навчався на юридичному факультеті. Рік тому вирішив захищати Батьківщину і пішов в армію. Був командиром третього відділення 36-ї бригади морської піхоти. У Херсоні у Сергія залишилася мати, а в Миколаєві його чекала дівчина.



Молодший сержант Микола Охріменко(позивний "Дід") родом з Сумщини. До 2014 року жив в Донецьку разом з дружиною і дочкою. Коли почалася війна, повернувся в рідне село, а дружина залишилася на Донбасі.
У 2015 пішов добровольцем на фронт, воював в одному з добровольчих батальйонів. У 2016 перейшов на військову службу за контрактом. Пройшов Дебальцеве, був двічі поранений.



Старший матрос Сергій Трубін народився в Кіровоградській області. Він виріс в селищі Знам'янка. По закінченні місцевої школи пішов вчитися в Знам'янський професійний ліцей, де отримав спеціальності муляра і зварювальника. Трубін був санітаром морської піхоти, служив у 36-й бригаді на посаді старшого стрільця.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  керівник гуманітарного проекту ЗСУ "Евакуація — 200" Михайло Котелевський заявив, що сослуживці упізнали тіла трьох загиблих морпіхів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?