Загибель Ту-154 в Росії: мережу вразила і насмішила несподівана деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель Ту-154 в Росії: мережу вразила і насмішила несподівана деталь

Загибель Ту-154 в Росії: мережу вразила і насмішила несподівана деталь
Джерело:  online.ua

Розслідування  авіакатастрофи російського літака Ту-154, що  прямував до Сирії, застопорилося через те, що бортові самописці борту виявилися аналоговим приладом, що нагадує котушковий магнітофон, в той час як для роботи з такими приладами в Росії не залишилося обладнання і фахівців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерело видання «Комерсант».


Як заявив співрозмовник видання, близький до розслідування авіакатастрофи, військові авіаексперти давно вже перебудувалися на роботу з цифровими даними.


При цьому літак Ту-154 був випущений ще в 1983 році.


Читайте також:  Авіакатастрофа в Росії: стало відомо про непростого пасажира на борту Ту-154


Також повідомляється, що єдиною версією розслідування залишається помилка екіпажу. Однак, які саме дії екіпажу призвели до трагедії, поки неясно: низька якість вихідних даних не дозволяє учасникам розслідування поетапно відновити всю схему розвитку нештатної ситуації на борту.


Новина викликала шквал іронії в мережі.




ВЫжигатель Ватников: А магнітофони для прослуховування цих записів встановлені в ТЕЧ кожного полку. А тут раптом "зникли". Віримо.



poltavsko_ua: Все зрозуміло - морозяться. Так що ніякого розслідування не буде.


Tue: там стільки аварій було, що всі бобінніки подохли.



Нагадаємо, літак Ту-154 Міністерства оборони Росії, на борту якого перебували 92 людини, впав в Чорному морі під Сочі 25 грудня 2016 року. За попередніми даними, всі, хто знаходився на борту, загинули.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше стало відомо, що в Міністерстві оборони Росії розглядають сім версій катастрофи лайнера Ту-154. У той же час версія теракту офіційно не розглядалася, хоча про неї говорили багато військових експертів і журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?