Загибель Ту-154: з'явилася гучна інформація про останні секунди польоту
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель Ту-154: з'явилася гучна інформація про останні секунди польоту

Загибель Ту-154: з'явилася гучна інформація про останні секунди польоту
Джерело:  ТАРС

Командир літака Ту-154 Міноборони Росії, який прямував до Сирії з військовими, журналістами і артистами, але впав у Чорне море, повідомляв про нештатну ситуацію авіадиспетчерів.
Про це заявив начальник служби безпеки польотів Збройних сил РФ Сергій Байнетов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
За його словами, переговори тривали десять секунд, і слова пілота вказували на початок нештатної ситуації.
У російському Міноборони зізналися також, що дані, отримані при первинній розшифровці даних з чорних скриньок, не підтверджують версію про те, що на борту стався вибух.
Читайте також: Скандаль ний журнал жорстко висміяв Путіна і загибель Ту-154: опубліковані фото
При цьому від версії теракту комісія остаточно не відмовляється, тому що на борту могла бути «механічна дія».
Загалом комісія розглядає 7-8 версій того, що сталося.
Також росіяни повідомили, що політ Ту-154 тривав близько 70 секунд при максимальній висоті в 250 метрів і швидкості близько 360 км/ч.
"Все було досить штатно, але фраза командира, одна, аналіз цієї фрази говорить про початок особливої ​​ситуації, про початок розвитку цієї ситуації. Радіообмін був вкрай лаконічним, ви можете собі уявити, що особлива ситуація розвивалася протягом 10 секунд. Що можна сказати за 10 секунд?" - резюмував Байнетов.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше водолази виявили в місці катастрофи Ту-154 три бортові самописці з літака, що впав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?