Загибель українського військового на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель українського військового на Донбасі: з'явилися подробиці

Загибель українського військового на Донбасі: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У Новоолександрівці, що знаходиться в «сірій зоні» в Луганській області, в результаті обстрілу бойовиками з протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) загинув капітан Збройних Сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112-Україна".


Як заявив прес-офіцер сектору "Луганськ" Дмитро завтонов, "під час обстрілу з ПТРК в Новоолександрівці поранення отримав молодший лейтенант, капітан, на жаль, загинув».


«Пораненому було надано медичну допомогу, його доставили в лікарню", - додав прес-офіцер.


Читайте також:  Стала відома історія пропажі і загибелі трьох бійців АТО


За його словами, поранення молодший лейтенант отримав серйозні.


Втрати ЗСУ підтвердили також в Міністерстві оборони.


"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, троє отримали поранення. Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна, який загинув за Україну", - сказав речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузянік на брифінгу в Києві.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в штабі АТО 15 січня повідомили, що за минулу добу бойовики на Донбасі влаштували 60 обстрілів позицій українських військових, в результаті чого троє бійців ЗСУ отримали поранення, одна людина загинула.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?