Загибель українців в Кабулі: з'явилися нові дані про жертв і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель українців в Кабулі: з'явилися нові дані про жертв і відео

Загибель українців в Кабулі: з'явилися нові дані про жертв і відео
Джерело:  online.ua

В результаті теракту в Кабулі загинуло не менше семи українців, які стали жертвами бойовиків, що напали на готель Intercontinental.

Про це повідомив співробітник МЗС України Василь Кирилич на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Теракт в Кабулі: з'явилися нові дані про загиблих українців і відео

Відомо, що серед загиблих українців є співробітники авіакомпанії Kam Air. Серед них дві українські бортпровідниці - Катерина Пасенчук та Ірина Медічева, а також пілот - Роман Власов, який є уродженцем Харківської області.

Загиблі у Кабулі українки (фото - facebook.com)

Фото загиблих українців активно публікують в соцмережах їхні друзі та рідні. Також дружина одного з пілотів, який виявився в епіцентрі подій, показала переписку з чоловіком.

Всього на даний момент офіційно відомо про 18 загиблих в результаті теракту в Кабулі. Серед них 4 громадянина Афганістану і 14 іноземців. При цьому афганські ЗМІ пишуть, що загиблих в теракті не менше 40 людей, серед яких працівники готелю, постояльці і співробітники сил безпеки, які боролися з нападниками.

Як повідомляв ONLINE.UA, терористи напали на готель в Кабулі ввечері 20 січня, відкривши вогонь по людям. У момент нападу бойовиків в будівлі знаходилося майже 200 чоловік, 153 з яких вдалося евакуювати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?