Загибель вертольота в Росії: в соцмережах звернули увагу на цікаву деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель вертольота в Росії: в соцмережах звернули увагу на цікаву деталь

Загибель вертольота в Росії: в соцмережах звернули увагу на цікаву деталь
Джерело:  L!fe #шоу

Пілотом  вертольота Мі-8, який зазнав аварії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії, керував заступник командира авіабази в окупованому Севастополі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Life.ru.
Російське пропагандистське видання пише, що за попередніми даними, одним з пілотів був заступник командира 393-ї авіабригади Віталій Провальний. Крім нього серед членів екіпажу були капітан повітряного судна Задонков Олександр і Суботів Віктор.
Друг Провального розповів про його професійний досвід.
«Він був військовий пілот раніше. Ми були в Чечні з ним разом. Віталій дуже досвідчений. Після училища працював інструктором в місті Пугачов, Саратовська область, навчав курсантів. Знаю, що зараз в цивільній авіації працює, в районі Тюмені, щось пов'язане з нафтою і газом. Він льотчик першого класу. Був майор, яке зараз звання, не знаю», - розповів він.
Користувачі мережі обговорюють загибель пілота військового російського вертольота.







За останніми даними, на борту вертольота знаходилися 22 людини. В результаті аварії загинули 19 осіб, серед яких і троє членів екіпажу. Ще троє пасажирів були госпіталізовані в лікарню у важкому стані.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в сирійській провінції Хама з переносного зенітного ракетного комплексу був обстріляний російський транспортний вертоліт Мі-8.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?