Загибель вертольота з росіянами в Стамбулі: кількість жертв зросла
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель вертольота з росіянами в Стамбулі: кількість жертв зросла

Загибель вертольота з росіянами в Стамбулі: кількість жертв зросла
Джерело:  Milliyet

Усі семеро людей, які перебували на борту гвинтокрила, що впав у передмісті Стамбула, загинули.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету Milliyet.
Нагадаємо, пожежний вертоліт, що належить компанії Eczacibasi, зіткнувся в тумані з неробочою телевізійною щоглою. На борту повітряного судна перебувало сім осіб: два пілоти, співробітник компанії Eczacibasi і четверо гостей з Росії. У компанії повідомили імена загиблих росіян. Це Олександр Ванін, Ігор Кочергін, Людмила Чупрова і Олена Бадраган.
Читайте також: Ав іакатастрофа з росіянами в Стамбулі: з'явилися нові відео і подробиці
Міністерство транспорту, мореплавства та комунікацій Туреччини раніше повідомило, що причиною катастрофи було зіткнення з телевежею. Як заявили в турецькому відомстві, "під час аварії в районі був щільний туман, що могло стати однією з причин катастрофи".
Відзначається, що приватний вертоліт був орендований компанією Eczacibasi Grup, щоб зустріти гостей в аеропорту і перевезти їх на фабрику компанії в сусідню провінцію.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Республіці Алтай розбився вертоліт з п'ятьма пасажирами на борту, серед яких був екс-віце-прем'єр уряду Алтаю Анатолій Банних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?