Загибель військових Путіна в Сирії: розкрилася гучна деталь
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель військових Путіна в Сирії: розкрилася гучна деталь

Загибель військових Путіна в Сирії: розкрилася гучна деталь
Джерело:  online.ua

Стали відомі гучні деталі загибелі чотирьох російських військових в Сирії, які підірвалися на фугасі 16 лютого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter "ІнфоВійська України".

Читайте також: С кільки росіян воює в Сирії: з'явилися вражаючі цифри

"У Сирії зашкварений офіцер ЗС РФ, який раніше був ІхТамНет'ом на Донбасі. "Колишні шахтарі і трактористи Донбасу = кадрові військові РФ", - йдеться в публікації Інформаційних військ.
У ній цитується матеріал російського видання "Комерсант", в якому спливають цікаві подробиці. Зокрема, один із загиблих, 31-річний уродженець Єкатеринбурга, розвідник Вадим Магамуров, в 2014 році перебував на території України, воював на боці бойовиків так званих ЛНР-ДНР.


У той же час видання Ura.ru дало надало ще одну подробицю про загиблого в Сирії.
"Це було його друге відрядження до Сирії. Завжди зголошувався сам. Наскільки я знаю, він потрапив під кулеметний вогонь противника і загинув. Служив він останнім часом на посаді начальника розвідки", - повідомляє видання з посиланням на пост вищевказаного Ельнара Садірова в соцмережах.
Також повідомляється, що Магамуров служив в розташуванні частини в Кемеровській області.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міноборони РФ опублікували нове відео одного з авіаударів в Сирії: повідомляється, що російські літаки атакували позиції терористів ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?