Загороднюк пояснив, які реформи чекають на Міноборони
Категорія
Політика
Дата публікації

Загороднюк пояснив, які реформи чекають на Міноборони

Загороднюк пояснив, які реформи чекають на Міноборони
Джерело:  online.ua

Новий очільник Міністерства оборони України Андрій Загороднюк заявив, що буде спеціалізуватися у галузях євроатлантичної інтеграції та боротьби з корупцією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво відомства.

За словами міністра, згадані напрямки стануть пріоритетами в реформуванні установи. Він зустрівся у вівторок, 10 вересня, з низкою стратегічних радників Комітету реформ.

"Моїм ключовим пріоритетом є військовослужбовці. Цінність їх життя і повагу до кожного з них, незалежно від звань і посад. Наступний пріоритет - це стандарти НАТО, їх впровадження у всіх сферах діяльності українського війська. І третє - це абсолютна, нульова толерантність до корупції в армії", - підкреслив Загороднюк.

Він пояснив, що наразі має значну підтримку Кабінету міністрів. Також майбутні рішення обговорювалися з президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий генеральний прокурор України Руслан Рябошапка анонсував масштабну реформу у форматі роботи відомства. Йдеться про глибокі перевірки робітників установи. Таке очищення має бути завершено протягом наступних двох років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?