Загороднюк розповів про нові жорсткі заходи проти корупції в "оборонці"
Категорія
Політика
Дата публікації

Загороднюк розповів про нові жорсткі заходи проти корупції в "оборонці"

Міністерство оборони України
Загороднюк розповів про нові жорсткі заходи проти корупції в "оборонці"

Міністр оборони України Андрій Загороднюк стверджує, що держава створить нову структуру для боротьби з корупцією в оборонній галузі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю для "Цензор.НЕТ".

За словами посадовця, країна потребує нового антикорупційного підходу.

"Корупція всіх вже дістала. Час вирішувати це питання. Ми подаємо закон про військову поліцію, сподіваємося, він пройде. Потрібна нова антикорупційна програма — її треба переписувати. Тобто залишилася тільки політична воля йти до кінця в цих питаннях, і вона є", - підкреслив Загороднюк.

Голова Міноборони пояснив, що зниження ризиків відбудеться завдяки аналізу технічних умов, тендерів, звітів, обліку. Це все є міжнародним досвідом, але Україна не може просто скопіювати вдалий іноземний приклад.

Він вважає, Київ повинен створити більш жорстку систему.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Загороднюк пояснив становище української "оборонки" з імпортом російської військової продукції. Міністр назвав припинення будь-яких армійських закупівель в РФ принциповим кроком як Кабінету міністрів, так й інших галузевих структур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?