Загострення на Донбасі: більше півсотні обстрілів, 10 українських бійців поранено
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: більше півсотні обстрілів, 10 українських бійців поранено

Загострення на Донбасі: більше півсотні обстрілів, 10 українських бійців поранено

За минулу добу, 4 травня, ситуація на Донбасі залишалася напруженою: бойовики здійснили 58 обстрілів, внаслідок яких 10 українських бійців отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку з мінометів, БМП, гранатометів різних систем і кулеметів противник бив по позиціях під Павлополем, Гнутово і Красногорівки та Мар'їнки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великих калібрів і протитанкових гранатометів бойовики відкривали вогонь по морських піхотинцях в районі Водяного. Зі стрілецької зброї обстрілювали сили АТО поблизу Новоселівки Другої, Богданівки і Широкіно.

Читайте також: Втрати на Донбасі: з’явилися імена та фото загиблих у травні бійців АТО

На Луганському напрямку з артилерії калібру 152-мм, 82-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики стріляли по позиціях поблизу Кримського. Під обстрілом опинилися Попасна, Новозванівка, Лобачеве і Валуйське.

На Донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП, зенітних установок ЗУ-23-2 і кулеметів великого калібру противник накривав українські позиції поблизу Луганського.

По опорних пунктам сил АТО бойовики стріляли неподалік Зайцево і Верхньоторецького. З мінометів калібру 82-мм гранатометів і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях біля Авдіївки та шахти Бутівка. Озброєння БМП і стрілецьку зброю застосовували по захисникам Майорського, а гранатомети різних систем - по Новгородському. З гранатометів, кулеметів великих калібрів і стрілецької зброї противник бив по позиціях неподалік Кам'янки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі було опубліковане відео з відеовіддю українських морпіхів, яку отримали бойовики ДНР біля Водяного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?