Загострення на Донбасі поламало плани Порошенка: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Загострення на Донбасі поламало плани Порошенка: з'явилися подробиці

Загострення на Донбасі поламало плани Порошенка: з'явилися подробиці
Джерело:  УНН

Президент України Петро Порошенко  скасував візит в Запоріжжі 14 жовтня через загострення на Донбасі.

Про це сказала прес-секретар голови Запорізької ОДА Юлія Замораева, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.

"У зв'язку з подіями на сході країни президент був змушений переглянути свої плани. Тому візит Порошенка в Запоріжжя, на жаль, скасовано", - наголосила речниця ОДА.

Нагадаємо, прес-секретар Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу в зоні антитерористичної операції на Донбасі  7 українських військовослужбовців отримали поранення і 2 отримали контузію.

У 2014 році на острові Хортиця в Запоріжжі Петро Порошенко заснував День захисника України. Датою святкування було призначено 14 жовтня - день Покрови Пресвятої Богородиці, яка була покровителькою козаків. У наступному, 2015 році президент знову взяв участь в урочистостях до Дня захисника України в Запоріжжі. А в цьому році йому довелося скасувати поїздку.

Як повідомляв ONLINE.UA,  бійці АТО записали яскраве відео, присвячене Дню захисника України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?