Загострення на Донбасі: Рада виступила зі зверненням до світу
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: Рада виступила зі зверненням до світу

Загострення на Донбасі: Рада виступила зі зверненням до світу

Депутати Верховної Ради України прийняли звернення до міжнародного співтовариства з проханням засудити загострення агресії РФ на Донбасі.
Про це з посиланням на ONLINE.UA повідомляє "Українська правда".
Повідомляється, що депутати звертаються до парламентаріїв різних держав, а також міжнародних організацій. Постанова була підтримана 258 народними обранцями.
Читайте також: З'явилося нове викриття бойовиків, що стріляють з житлових районів: опубліковані фото
"Ми звертаємося до відповідних міжнародних організацій з проханням розслідувати військові злочини, а також злочини проти людяності", - розповіла автор документа, народний депутат Світлана Заліщук.
За її словами, крім звернення до міжнародної спільноти, депутати звернулися і до Генеральної прокуратури України, щоб незабаром докази військових злочинів були передані в Міжнародний кримінальний суд співробітниками силового відомства.
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла, що звернення буде передано через Міністерство закордонних справ - документ буде підкріплений і відеоматеріалами з кадрами обстрілів і результатів військової агресії РФ в Авдіївці.
Як повідомляв ONLINE.UA, за словами одного з керівників місії ОБСЄ на Донбасі Олександра Хуга, бойовики ДНР відкрито зізнаються співробітникам організації в своїй причетності до російської армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?