Загострення на Донбасі: стало відомо, чого Росія вимагає від ватажка ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: стало відомо, чого Росія вимагає від ватажка ДНР

Загострення на Донбасі: стало відомо, чого Росія вимагає від ватажка ДНР

Військове-політичне керівництво Росії попередило ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченко, що в разі втрати контролю над Ясиноватським плацдармом він буде зміщений зі своєї посади.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
Як заявив на брифінгу представник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, посилаючись на дані військової розвідки, військово-політичне керівництво РФ намагається змусити ватажків бойовиків активізувати бойові дії на Донбасі.
"Вчора в Харцизьку вранці відбулася нарада між так званим главою ДНР Олександром Захарченко та військовими кураторами з Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС РФ. Один з представників Росії в ультимативній формі попередив керівництво так званої ДНР, що в разі втрати контролю над Ясиноватським плацдармом останні будуть зміщені зі своїх посад", - сказав Мотузяник.

Читайте також: Росія висуває нові пропозиції по Донбасу: озвучені гучні подробиці
Крім того, за даними розвідки, 3 лютого 8 бойовиків так званого 9 окремого механізованого полку морської піхоти "Новоазовськ" самовільно залишили передові позиції зі зброєю.
"Щоб зменшити кількість випадків дезертирства в рядах бойовиків, начальник штабу так званої ДНР розпорядився встановлювати в тилових районах блокпости з метою виявлення бойовиків, які самовільно залишають бойові позиції", - зазначив представник Міноборони.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Захарченко заявив про фактичну перемогу над Україною і закликав замислитися над тим, які договори підписувати з "переможеними".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?